Nyheter

Motus Weighing AB har genomfört en nyemission där kapital tagits in för att slutföra utvecklingen samt nödvändiga tester av huvudprodukten MOTUS High Speed (MHS).

Nu har markarbetana och gjutning startat för installation av en fordonsvåg med tillhörande mjukvara MOTUS High Speed på Malma Gård. Allt berlnas vara klart i mitten på maj.

Nya kunder

03.03.2017

Motus Weighing har sålt konverteringstekniken MOTUS High Speed till flera lantbrukare i Västergötland tillsammans med 6 m vågbryggor. Installation sker under våren 2017. - Vi är väldigt stolta över att de här kunderna valt MOTUS High Speed. Lantbrukarna valde MOTUS High Speed för att snabba upp vägningen, vågen tar mindre plats och har högre...

F n finjusteras mjukvaran i MOTUS High Speed för att öka noggrannheten i hastigheter upp till 30 km/h. - Det handlar om att matematiskt beskriva verkligheten, säger Stefan Valdemarsson.

Motus Weighing AB grundades i september 2016 och har tagit över alla rättigheter till konverteringstekniken MOTUS High Speed från ViktorVåg AB.

Efter de första leveranserna av MOTUS High Speed och de nya kontakterna med SP och NMi har ett stort testprogram startats. Målet är att rätta till några buggar i programvaran samt att få MOTUS High Speed installationen verifierad enligt en standard av SP.